014=161120==16:00UTC==Positie:52=43,19N==006=05,45E==Giethoorn======================

Het is een druk en rommelig jaar geweest en we hebben maar weinig tijd genomen om het blog bij te houden. Nu zitten we in Giethoorn en genieten van rust en ruimte op de Boerdrie, dus eindelijk tijd om te verhalen over de gebeurtenissen van dit jaar.
De verzameling foto's van het afgelopen jaar is gesorteerd en weer op Google albums geplaatst. Een selectie is al verkleind en wordt de komende dagen verwerkt tot een praatje bij een plaatje voor dit blog. De komende berichten zijn dus eigenlijk oud nieuws. Dit blog is voor ons en voor familie en vrienden ook een soort van dagboek over het reilen en zeilen van ons bestaan. Tot zover het hoe en waarom van de komende berichten.
Een van de eerste klussen aan boord was het aanpassen van de slaapplaatsen. Er kwamen oprolbare latten bodems van Bedflex en de matrassen werden over de lengte richting verdeelt inplaats van over de breedte. Op deze manier zijn de achterhutten makkelijker als zeekooien te gebruiken. De lattenbodems zorgen voor voldoende ventilatie aan de onderzijde van de matrassen.

  

.