019=310316==12:00UTC==Positie:12=00,0N==061=45,8W==Prickley=bay===Grenada=======

We waren helemaal klaar voor vertrek naar het noorden, zelfs uitgechecked bij de douane en immigratie. Maar woensdag's nam de wind niet af, het ging alleen maar harder waaien en dat is nu al de hele week zo. Voor het ruime water is er een "small craft warning" (kleine bootjes waarschuwing) omdat er golven staan van 2 tot 2,5 meter. Dat is dus 4 tot 5 meter vanuit het golfdal tot de piek, daar hadden we geen zin in.
We genieten van de energie opbrengst van de windgenerator en hebben ons de afgelopen dagen vermaakt met TV series kijken, terwijl we zwierend achter ons anker liggen. De douane en immigratie zijn hier gelukkig begrijpend en meewerkend. Onze paspoorten werden "ingeswiped" zodat we weer legaal in het land waren, toch wel gemakkelijk zo'n electronisch paspoort.
Gisteren zijn we met openbaar vervoer naar de 7-Sisters waterval geweest. Een niet al te lange wandeling door het bos over een goed beloopbaar pad. Het zwemmen en springen van de waterval lieten over aan de jeugd. Een flinke sprong van circa 10-12 meter hoogte in het meertje onder de waterval. Voor de terugweg konden we meerijden met een groep canadezen. Een van de jongens zat hier op het eiland bij de school voor TV opleidingen en hij had zijn vrienden over van thuis. Gezamenlijk verkenden ze nu Grenada.
De weersverwachtingen zijn voor vanaf zondagavond weer beter, dus opnieuw gaan we ons klaarmaken voor vertrek. Boodschappen doen en een paar maaltijden van te voren koken zodat we op zee alleen maar hoeven op te warmen.




.