020=305046==16:20UTC==Positie:15=12,9N==062=04,0W==Prickley=bay===Grenada=======

We zijn ruim 50 uur onderweg en er is nog 187 Nm te gaan. Op dit moment hebben we de zuidpunt van het eiland Dominica dwars van ons op zo'n 40 Nm afstand. De wind is circa 10 knopen en de Gabber heeft alle zeilen bij staan om nog wat snelheid te maken. Met 3,5 - 4 knoop gaan we op ons doel af. De verwachting is dat de wind nog minder wordt en dan zullen we de nodige mijlen moeten motoren. Onze aankomsttijd in St. Maarten is dus nog onbekend.
Iedere ochtend omstreeks 09:00 uur komt er een vliegtuig laag over de Gabber heen. Helaas net als we beiden even binnen zijn. Morgen gaan we op de uitkijk staan om te zien wie het zijn.
Ernie had de nodige maaltijden voor vertrek al klaar gemaakt waardoor de warme lunch snel klaar is aan boord en zonder al te veel afwas. De rest van de dagen schommelen we de tijd door en proberen rust te pakken als het kan.
Hiernaast nog een foto van een rijpe nootmuskaatvrucht. Van de vlezige schil wordt jam gemaakt. Het rode binnen in is de foelie die de nootmuskaat pit omhult. Na drogen kleurt de foelie geel, zoals we hem kennen als keuken ingredienten.



.