015=270215==12:00UTC==Positie:12=09,3N==068=16,8E==Kralendijk=Bonaire================

Afgelopen woensdag hadden we een ander uitje dan de reguliere dive master hamburger avond. We zijn met de bemanningen van de Lizzy, Blues, Gabber en Ilona & Willem (kenissen van de Lizzy) naar het film diner geweest bij Caribbean Chillout. Op het programma stonden kip-kerrie en de film "The imitation game". Caribbean chillout is een klein schalig resort met 4 appartementen en de filmavonden worden druk bezocht. Het was maar goed dat Ilona van huis 6 stoelen ging halen want we kwamen zitplaatsen te kort. De Chillout is uitgerust voor circa 16 personen maar nu waren er ruim 50 ! Na de smakelijke maaltijd genoten van de oscar genomineerde film.
Tijdens onze duiken gaat de onderwater camera altijd mee, je weet nooit of je wat bijzonders ziet. Hier rechts op de foto twee Flamingo tong schelpen. Het slakje dat in de schelp huist stulpt zijn mantel over de schelp en geeft hem zo zijn mooie print. Bij onraad kruipt de slak geheel terug in de schelp en blijft er een simpel wit/beige glanzende schelp over.
Murenes zijn altijd makkelijker op de foto te zetten dan vrijzwemmende vissen. Ze kruipen meestal slechts met hun kop onder de stenen of het koraal vandaan en liggen je dan wat "aan te gapen". Vissen zijn altijd in beweging en staan daardoor meestal net half gedraaid op de foto. Gelukkig was deze Queen angel vis te druk met grazen.

       
       


.