002=060114==12:30UTC=Positie:52=16,9N==005=09,9E==Bussum===============================

De laatste dagen vlogen voorbij. Zaterdag's op de verjaardag van Erik's moeder weer de familie in het Haagje gezien. Zondag was het een weerzien van bekenden bij de Nederlandse vereniging van toerzeilers tijdens de lezing over onze zeiltocht langs Senegal en Gambia. Ook maakten we daar kennis met een deel van onze blog en web-site lezers. Leuk om zoveel (ruim 50) enthousiaste zeilers in een zaaltje bij elkaar te treffen.
Voor wie de lezing gemist heeft of die geweest is en net niet alle informatie heeft kunnen opschrijven hebben we op http://www.sy-gabber.nl/gabber/documenten/ wat documenten neergezet die te downloaden zijn. Downloaden vanaf die pagina gaat het makkelijkst door met de rechter muistoets aan te klikken en dan te kiezen voor " save target as" of "doel opslaan als" afhankelijk van welke taal je PC spreekt.
Morgen vliegen we naar de Gabber en we kijken er naar uit om de Carieb te verkennen. Mogelijk komen we een aantal van de zeilers die bij de lezing waren tegen als we volgend hurricane seizoen veilig water opzoeken op de ABC-eilanden. We zijn dan benieuwd of ze Senegal-Gambia-Cabo verde-Ile de Salut-Suriname hebben bezocht en net zo enthousiast zijn als wij.
Vandaag hadden we nog een korte ontmoeting met de moeder van Joshua. Joshua is ook met de zeilboot onderweg en hij had zijn PC en fotocamera in Nederland laten repareren, wij nemen hem nu mee terug naar Trinidad waar we Joshua gaan ontmoeten. In de Cabo verde was hij onze postman voor onderdelen voor onze kapotte koelkast.

.