076=161013==12:30UTC===Positie:10=40,8N==061=38,0W==Chaguaramas=Trinidad==================

Rawle de schilder doet de laatste verflaag. Rawle de schilder heeft de laatste verflaag met de roller aangebracht. We zijn blij dat het netter is dan we zelf konden doen, maar niet blij omdat het nog steeds niet zo netjes is als we in Nederland gewoon waren het zelf te doen.
Als feestelijk afsluiting van het schilderwerk zijn we bij de Trinidad & Tobago Hospitality & Tourism Institute gaan lunchen. Het was een heerlijke 7 gangen lunch: Fig au gratin - Mushroom cappucino - Pickled beet sea bass - Israeli couscous tabbouleh - Chick jiazi kebabs / Chef's beef special - Watermelon sorbet - Vanilla Flan caramel. Het was een bonte verzameling van smaak sensaties die we als kleine hapjes en prachtig opgemaakt voorgeschoteld kregen, het hele bestek dat op tafel lag hebben we gebruikt. Een heerlijke cocktail maakte het feestelijke gevoel compleet.
Vanuit Nederland bereiken ons zorgelijke berichten over "onze Nederlandse" doorgeslagen tolerantie, respect en polderaars (iedereen te vriend houden) mentaliteit. Voor wie de "zwarte zwarte Pieten" discussie ontgaan is er komt dus een hoorzitting over de vraag of de intocht van Sinterklaas in Amsterdam met een zwarte zwarte Piet wel wenselijk is. Zelf denken we dat de gemeente Amsterdam zijn centen in deze crisis tijd beter kan besteden dan aan dit zwarte Pieten spel. Bij deze dan ook de oproep om de petitie Zwarte Piet moet blijven te ondertekenen.

Hilltop Restaurant bij de Trinidad & Tobago Hospitality & Touris Institute.     Bij de 7 gangen lunch werd al het bestek gebruikt.    


.