073=041013==12:30UTC===Positie:10=40,8N==061=38,0W==Chaguaramas=Trinidad======================

Per mail ontvingen we twee herinneringen, één van de nog niet betaalde contributie van de duikclub en één over de belastingen. De contributie was snel betaald dankzij internet en de mail over de belastingen was een vrolijke van de Belasting Helden.
Bij de Belasting helden kan je eenvoudig narekenen of het middelen van je inkomen over drie belasting jaren je voordeel kan opleveren. Voor mensen met wisselend inkomen (ga niet wachten tot mijn 67 om iets leuks te doen, jaartje er tussen uit zeilers, etc) kan dat voordelig uitpakken. In maart maakten wij een proefberekening op de site met gebruik van het inkomen over 2012. De herinnering die we van Belasting Helden ontvingen ging erover dat de definitieve aanslag over 2012 wel rond zou zijn en dat we alsnog gebruik zouden kunnen maken van de middelingsregeling. Maar via de belastingen hadden we al ontdekt dat de middeling alleen kan over afgesloten belasting jaren. Onze aanvraag was in maart binnen een week retour gekomen. Maar niet getreurd, een nieuwe bereking leerde dat het voordeliger was te middelen over de jaren 2009-2010-2011. Ja leuker kunnen ze het niet maken bij de belastingen en met de rekenhulp van Belasting Helden ook niet makkelijker. Probeer het zelf maar eens.
Hiernaast het nieuwe kleuren pallet van de Gabber. Zandkleur voor de antislip, wit voor de opbouw, groen voor de romp en grijs voor de horizontale vlakken in de kuip. Het wit heeft op de foto een blauwzweem, maar dat komt door het regen-zonne-zeiltje. Het groen-blauw van de romp is in zonlicht echt groenig, er zitten pas twee lagen op dus het wordt nog mooier.
Het nieuwe kleuren palet van de Gabber, UnitedeColorsOfGabber.


.