034=070615==12:00UTC==Positie:52=16,9N==005=09,9E==Bussum========

Donderdag was de laatste wandeling van de avondvierdaagse in Bussum. Wij liepen mee als "begeleiders" van neef Sem en zijn vriendjes Aron en Julius. De laatste avond is altijd een traditioneel feestelijk gebeuren dat we ons herinneren uit onze eigen lagere schooltijd. Ook nu stonden er ouders, oma's en opa's langs de straten van de laatste kilometers. Zelfs voor ons waren er bloemen, snoep en een "gouden chocolade medaille".
In de vierkante meter moestuin groeien de kruiden welig door het mooie weer. De courgette staat bijna te bloeien. Deze week was de eerste tropische dag van het jaar in Nederland. Natuurlijk bleef het maar bij één dag met een afsluitend onweer en verfrissende regenbui.
We moesten wel wat grinniken bij het zien van de drukte in het nieuws over een dagje met temperaturen van boven de 30 graden Celsius. Lichamelijke inspanning werd afgeraden, ouderen moesten vooral veel drinken en binnen blijven, iedereen moest zich goed insmeren om huidkanker te voorkomen, velen namen een dagje vrij om in de file naar het strand te gaan.


.