092=071114==12:00UTC=Positie:52=16,9N==005=09,9E==Bussum========

Een kort bezoek aan Nederland is altijd riskant, vreemde eetgewoontes, besmettelijke ziektes en baccillen waar ons reizigerslijf niet tegen bestand zijn. Erik was als eerste aan de beurt, zere keel, loop neus, niezen, dichte voorhoofdsholtes. Daarna Ernie die nog altijd flink hoest en sinds vandaag de moeder van Ernie. De eerste dagen van ons verblijf gingen goed, lekker weer, grasmaaien en wat klusjes doen. Maar we vermoeden dat we tijdens de gezellige 89ste verjaardag van de moeder van Ernie teveel blootgesteld zijn aan de ziekte kiemen van de inheemse bevolking van het Gooi.
We bezochten Ed en Sofia van de Argo die nu een nieuw thuis hebben in hun tuinhuis en een zelf ingerichte camperbus. Nog een paar weken klussen in het tuinhuis en ze zoeken de zon op tijdens een zwerftocht langs de zeilvrienden die ze in hun 16 jarig zeilbestaan gemaakt hebben. Het bezoek aan het tuinhuis doet ons weer terug verlangen naar onze moestuin met eenvoudig onderkomen in Almere. We speuren internet af op kleine woningen en recreatie huisjes en combineren een bezoek aan vrienden van de ouders van Ernie in Assen , met kijkje in Norg en enkele kleine recreatie parken. Nee nog niets gevonden.
Bij Clouds motoren kopen we nieuwe reserve onderdelen voor onze Bukh; nieuwe koppakking, 4 motorsteunen, 6 keerringen voor de waterpomp en een diesel filter. Bij RS-online koopt Erik een nieuwe zonnebril, het is een lasbril van Bollé met tint 5. Een goede zonnebril heeft tint 4.

  
  


.