026=060922=15:00UTC====Positie:50=49,84N==00=14,09W==Lady=Bee=Marina==ODO=211Nm==

We blijven een tijdje liggen in Lady Bee Marina. De tijd gebruiken we om verder aan te sterken. We herstellen maar langzaam van de Corona. Iedere dag hebben we wat meer energie en zijn minder koortsig. De wind is de komende dagen ook niet gunstig om verder West te trekken. Zo met het weekend moeten we wel onze kansen pakken anders schiet onze tocht echt niet op. Daarna is het de golf van Biskaje oversteken of op Brest aankoersen, we laten het van de dan heersende omstandigheden afhangen.
Een bezoek aan Engeland kan niet zonder het nationale voedsel, de fish & chips. Erik kiest voor de "senior deal", een stuk gebakken kabeljouw met frietjes, als bijgerecht "mashed peas", gemalen erwten, zit er toch nog wat groens bij het eten. Ernie heeft en salade gemaakt van geraspte wortel met rozijnen en yogonaise. Ook hier in Southwick hebben de aziaten de lokale snackbar overgenomen. De Chinees naast de fish & chips zaak lijkt de zaken te hebben uitgebreid door de overname van Engelands culurele erfgoed.
Nu we toch wat langer op één plaats blijven doen we nog wat bestellingen via Internet. Een stevige hoes voor om de tablet bestellen we via amazon. De tablet gebruiken we om te zien waar we varen, met deze "rugged case" kan hij eenvoudig veilig onder de buiskap staan. Een USB-voedings kabel kon via de luchthapper gemakkelijk naar deze plek gebracht worden.
Ook gebruikt Erik de tijd om de foto's op de website te updaten. Nog altijd stonden er de foto's ten tijde van de aanschaf van de boot. Inmiddels is er veel veranderd aan de binnen- en buitenkant, het serie jacht Dufour 38 classic heeft nu meer onze handtekening dan die van de franse ontwerpers Olivier Poncin en Yann Chabaud. Zie de pagina met foto's van de boot op onze homepage, www.sy-gabber.nl.



.