011=241221==21:00UTC===Positie:37=06,56N==008=48,32W==Barao=de=Sao=Miguel======

We zijn gisteren in de namiddag gearriveerd op het landje bij Ed en Sophia. De laatste kilometers waren plots nog bloedstollend voor Ernie als chaufeur. Erik hield vast aan de route planner en stuurde Ernie zo een angstig smal straatje in met aan het einde een te scherpe bocht voor onze 6 meter lengte. Ernie herinnerde zich deze steeg nog van een paar jaar geleden, Erik wist van niets. Dat werd dus een 100 meter achteruit rijden langs geveltjes en geparkeerde auto's onder het toeziend oog van de bewoners, auto eigenaren en belangstellenden.
Een groot deel van de belangstelling kwam van "coole toffe gasten" met dreadlocks die voor een biertje en pizza onder het genot van zelfgemaakte life muziek met gitaar en mondharmonica de stenen bankjes langs de straat bevolkten. Ze zijn onderdeel van de subcultuur die hier in de Algarve leeft. Vaak in oude campers, caravans of alternatieve bouwwerken op goedkoop aangeschafte grond.
We staan nu keurig horizontaal aan het begin van het veldje. De temperaturen zijn aangenaam rond de 15 graden overdag en 's nachts niet koeler dan 5-8 graden. We vermaken ons met wat klussen op het land, de gezelligheid van elkaar en de Portugese omgeving.

  


.