041=060816==14:00UTC==Positie:52=15,39N==005=23,7E==Eemhof======================

De reeen blijven ons bezighouden op de tuin. Een paar dagen geleden zagen we deze bok en geit uit een van de vele stukken bos op het tuinpark komen. Ze leken net zo verbaasd als wij en we keken elkaar minuten lang aan. Voor de reeen is het nu bronstijd, de jonge kalven worden echter pas in mei-juni geboren. Tijdens de dracht is er een pauze in de ontwikkeling van het embryo, pas vanaf december groeit het en vanaf maart/april is te zien dat de geiten drachten zijn.
De bouwwerkzaamheden maken langzaam vorderingen. De draadeinden die uit de poeren staken hebben we ingekort tot circa 5cm. Bij de vestiging in Almere van Houthandel Goedkoop hebben we de draagbalken voor het huisje gekocht. We konden in het magazijn de afkortzaag gebruiken om ze op de juiste lengte van 460cm te zagen. Daarna gingen de balken mee naar het tuinhuis op de nieuwe allesdragers van onze Panda.
In het winkeltje van de tuin hebben we een kuub zand besteld wat nog onder het huisje komt. Met de buurman op de tuin konden we afspreken dat hij de platte kar en tractor rijdt als wij met de rest van de grondbalken en vloerplaten komen. Dat staat gepland voor later deze week.



     


.