046=210915==12:00UTC==Positie:52=16,9N==005=09,9E==Bussum========

Nu het schuurtje gebouwd is zijn we begonnen met de sloop van het huisje. Voor volgende week hebben we bij Paridon een container besteld om al het hout te kunnen afvoeren. Onze buurman op de tuin mag de trekker en platte kar van de vereniging rijden, we hopen dat een dagje sjouwen en heen en weer rijden de klus kan klaren.
Tot die tijd slopen we gestaag door en veranderd onze van onkruid ontdane tuin in een vuilscheidingsdepot. De kunstof schroten, metaal, oud koper, regenpijpen en hout worden in stapels klaar gelegd voor het grote transport later.
Bij Tectake bestellen we een stevige bolderkar. Die kunnen we nu goed gebruiken voor de afvoer van alles dat niet in de houtcontainer mag. Volgend jaar zal ie zijn diensten moeten bewijzen bij de bouw van het nieuwe huisje.
Regelmatig nemen we een oogst appels mee. We verwerken ze tot appelmoes en Ernie maakt af en toe een toetje met ijs, krumbel en gestoofde appeltjes. Ook uit de vierkante meter moestuin achter het huis oogsten we wekelijks wat te eten. Vandaag stond er weer stampot van snijbiet op het menu. De peterselie en selderie gebruiken we in soepen en sauzen.



.