054=260614==13:00UTC=Positie:12=04,9N==068=51,8E==Spaanse=water=Curacao======

Ernie is al bijna twee weken thuis en mijn familie is inmiddels gearriveerd op Curacao. De vloer van de Gabber is in de meubelolie gezet, het koperwerk gepoetst, de startaccu uitgebouwd en een nieuwe ingebouwd, lijnen en ijzerwerk van dek verwijderd, 350 liter water ingenomen, wasje gedaan, etc...etc. Met "one job a day" (een klusje per dag) ben ik de afgelopen tijd hardwerkend doorgekomen. Tussendoor verder kennis gemaakt met de andere ankeraars op het Spaanse water en een keer in de vroege ochtend via de SSB een verbinding gemaakt met een zendamateur in Japan.
Met Pieter, Trudy en moeders hebben we vandaag een dagje Willemstad gedaan. Dat was voor hen een stuk vermoeiender omdat ze de temperaturen niet gewend zijn. Gelukkig staat er een verkoelende wind, maar 30+ blijft gewoon erg warm voor ze.
De bungalow in Papagayo waar we nu met zijn vieren verblijven is van alle gemakken voorzien. En vooral voor mij als zeiler vol met luxe; stromend water, douche, water closet waar je het wc-papier in kan doorspoelen, grote koelkast, eettafel en stoelen, een bed in een slaapkamer met airco, TV met Nederlandse zenders, koffiezetapparaat, waranda in de schaduw met kleurrijke vogels die we lokken met fruit, kortom volop genieten met de familie.



.