013=030316==12:00UTC==Positie:18=03,1N==063=06,3W==Grand=Ilet=Logoon=St.=Maarten

Na een paar dagen klussen met de naaimachine heeft Ernie de hoes voor onze opblaas tube van de bijboot klaar. Het resultaat mag er zijn ! Op de punt hebben we nog een V-vormig fender geknoopt die we van de Lizzy kregen. Op deze manier kan onze dinghy tegen een stootje zonder dat we angst hoeven te hebben op beschadigingen.
Voor het eerst sinds jaren hebben we hier op St. Maarten weer brandstofprijzen van onder de Euro per liter. Gelukkig maar want met een bezoekje aan de kant verstoken we al snel een halve liter benzine. Het weer op St. Maarten is wat van slag, al twee dagen is het druilig regenachtig weer en er komt nog meer slecht weer aan. Jammer voor de wedstrijdzeilers van de Heineken regatta die vandaag van start is gegaan. Ook jammer voor onze schilderklus, de bakskist deksel is kaal geschuurd en voorzien van een harde laag epoxy verstevigd met een glasmatje. Epoxy is met een uurtje droog, maar grondverf en aflak duurt langer, en zoveel tijd zit er niet tussen de regenbuitjes.
Ook het doen van de was is uitgesteld, drogen aan de waslijn is geen optie. Dan toch maar vandaag een wasserette met droogtrommel opzoeken.
Via de SSB onderhouden we iedere ochtend contact andere nederlandse schepen. De Blues is onderweg naar de Bahama's, Omweg naar de San Blas eilanden en de Rafiki ligt nu nog in de Cayman eilanden en gaat richting Guatemala.




.